Over ons

Picture2
Picture3

Omvangrijk dienstenpakket

Bij Auto-Viger verkopen we niet alleen nieuwe en tweedehandswagens, maar verhuren, onderhouden en herstellen we die ook. Om voertuigen te laten opbouwen of ombouwen, kan u evengoed bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van onze mogelijke services:

  • alles van onderhoud & herstellingen
  • banden & velgen onderhouden of herstellen
  • carrosserieherstellingen
  • lichten, remmen & schokdempers afstellen
  • personen– en bedrijfsvoertuigen uitlezen a.d.h.v. computerdiagnose
  • personen– en bedrijfsvoertuigen uitlijnen
  • tachografen in vrachtwagens nakijken
  • wagens keuringklaar maken + aanbieden

Onze garage is uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder analoge en digitale tachografen, snelheidsbegrenzers, computergestuurde remtestbanken, gespecialiseerde diagnosetoestellen en zelfs een volautomatisch aircovultoestel. Ons personeel wordt steeds bijgeschoold, zodat we u de beste service kunnen verlenen.

Derde generatie die onze garage vol passie runt

In 1958 schoot Garage Schoutteet uit de startblokken. Onze garage begon als een bescheiden werkplaats met een simpel doel: onze klanten een hoogwaardige service bieden.

Intussen is Garage Schoutteet sinds 1988 bekend als Auto-Viger – verwijzend naar zaakvoerders Victor en Geert. Geert, zijn echtgenote Christa en zijn team hebben dankzij hun toewijding en vakmanschap de zaak uitgebreid tot een bloeiende garage gespecialiseerd in Mercedes. In 2016 investeerden we in een nieuwe toonzaal en een werkplaats om onze passie nog beter met onze klanten te kunnen delen.

De derde generatie, Geerts zoon Lorenz, heeft sinds begin 2024 de fakkel mogen overnemen. Die overdracht van vader op zoon markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf, maar ook een voortzetting van onze toewijding aan excellentie, integriteit en klantenservice. 

Lorenz heeft jarenlang zij aan zij gewerkt met zijn vader. Zo leerde hij de vaardigheden en kennis om het bedrijf te leiden. Tegelijkertijd kreeg hij de passie en toewijding mee die onze onderneming zo bijzonder maken.

Vandaag de dag blijven we trouw aan onze oorspronkelijke waarden: integriteit, betrouwbaarheid en passie voor het vak. We blijven in onze faciliteiten, ons team en onze relaties met klanten investeren. Zo kunnen we de beste service blijven verlenen die onze klanten verdienen.

AUTO VIGER OVER ONS2
Picture4

24/24 pechverhelping

Bij ons krijgt u trouwens, indien nodig, een gratis vervangwagen. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar.

Uw wagen laten onderhouden?