Over Auto Viger

AUTO VIGER OVER ONS

Omvangrijk dienstenpakket

Het team van Auto-Viger staat niet alleen in voor de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens, maar verzorgt ook verhuur, onderhoud en herstellingen. Zelfs voor paardentransport met paardentrailers op maat kan u bij hen binnenspringen.

U bent zeker van een vlotte en betaalbare service, die afgestemd is op de laatste technologie├źn binnen de autosector. Zo zijn er in de garage onder meer computerdiagnoseapparaten aanwezig, net als een gespecialiseerde vrachtwagenafdeling.

Van vader op zoon

In 1958 schoot Garage Schoutteet uit de startblokken. Het ervaren team stond 24/24 klaar met advies en specialiseerde zich voornamelijk in Duitse merken (bv. Mercedes).

Intussen is Garage Schoutteet sinds 1988 bekend als Auto-Viger – verwijzend naar zaakvoerders Victor en Geert. Geert bouwde de garage uit tot de bloeiende zaak die ze nu is.

Zijn zoon Lorenz steekt inmiddels ook een handje toe in de dagelijkse werking en richt zich voornamelijk op bedrijfsvoertuigen, van minibusjes tot hoogtewerkers.

AUTO VIGER OVER ONS2

24/24 pechverhelping

Bent u vaste klant en heeft u pech onderweg? Geen nood, het deskundige depannageteam van Auto-Viger komt er zo snel mogelijk aan! Het is 24/24 bereikbaar voor oproepen en heeft te allen tijde een vervangwagen voor u in huis.

Uw wagen laten onderhouden?