Bedrijfsvoorstelling Auto-Viger

Garage Schoutteet is een gerenommeerd en gespecialiseerd autobedrijf uit Roksem die zijn activiteiten startte in 1958. Met een toegewijd team van specialisten, nu reeds 15 man sterk en steeds in bijscholing, beantwoordt garage Schoutteet aan al uw verwachtingen inzake onderhoud, 24u/24u service en gepast aankoopadvies, voornamelijk Mercedes en Duitse merken.

Garage Schoutteet is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en tweedehands personenwagens. Ook voor bedrijfsvoertuigen, onderhoud en verhuring op maat van vrachtwagens tot bestelwagens van de klant en diens beroepsactiviteiten.Garage Schoutteet levert gebruiksvriendelijke en doeltreffende oplossingen voor uw meest uitdagende en specifieke opdrachten, zowel op vlak van aankoop als huur. Flexibiliteit en hoogtechnologische oplossingen, eigen onderhoud en herstelling zijn de reële toegevoegde waarden van garage Schoutteet. Het gebruik van de allerlaatste technologieën zoals computer diagnoseapparaten, personenwagenafdelingen, een gespecialiseerde vrachtwagenafdeling garandeert uw onderhoud en bied een stevig fundament en lange levensduur.

Auto-viger nv. is opgericht in 1988 door Victor en Geert Schoutteet en verder uitgebouwd door de huidige bedrijfsleider Geert Schoutteet. Garage Schoutteet beschikt over een 20 jaar ervaring in nieuwe en tweedehands voertuigen.

Momenteel kent garage Schoutteet een sterke groei,voornamelijk op vlak van verhuring van bedrijfsvoertuigen, gaande van minibusjes, bestelwagens, vrachtwagens en hoogtewerkers. U kan garage Schoutteet contacteren voor verhuur op korte of op lange termijn. Gezien de interesse en kennis van paardentransport is Auto-viger uw partner bij uitstek voor de aankoop of op maat maken van uw paardentrailer.

Tot slot staat het team van garage Schoutteet steeds (24u/24u) paraat voor dépannages ter plaatse en kunt u steeds rekenen op een vervangvoertuig. Ontdek er hier alles over of neem vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groeten,
Geert Schoutteet
Afgevaardigd bestuurder

Auto-Viger – Garage Schoutteet

d3c08eca-6140-46df-ac8c-d2858fb81591