Onderhoud & Herstellingen

Kwaliteit bij onderhoud en herstelling


Auto-viger staat garant voor een uitstekende kwaliteit na levering, onderhoud en herstelling. Wij zorgen voor opvolging van onderhoud en technische controle van uw wagenpark.
 
Auto-viger is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van personenwagens,vrachtwagens en bestelwagens van alle merken. Voornamelijk MERCEDES en andere Duitse merken. Grote voorraden van originele Mercedes-onderdelen.
 
Auto-viger beschikt over analoge/digitale tachografen en snelheidsbegrenzers en over een computer gestuurde remtestbank volgens de laatste nieuwe richtlijnen.
Moderne diagnoseapparatuur voor deskundige probleemanalyse en snelle reparatie.

Wisselstukken en airco-vultoestel

Auto-viger heeft de meest courante wisselstukken in huis om een snelle dienstverlening in onze garage of tijdens een 24/24 dépannage ter plaatse mogelijk te maken. Onze lange openingstijden zorgen voor efficiënte planning van onderhoud en reparatie.
 
Auto-viger investeert constant in bijscholing en mede door grote deskundigheid van goed geschoolde monteurs kunnen wij het hoofd bieden aan al uw vragen en herstellingen. Onze werkplaats te Roksem is uitgerust met een gescheiden afdeling personen- en bedrijfsvoertuigen waarin een volledige trailer of vrachtwagen kan onderhanden genomen worden.
 
Bij ongevallen kan u dan ook steeds terecht om uw opgelopen schade zo snel mogelijk te herstellen. Ondertussen kan u gebruik maken van een vervangvoertuig zodat u binnen de kortste termijn uw klanten terug kan bedienen!
Indien gewenst kunnen wij u zelfs uw belettering verzorgen.
 
Auto-viger te Roksem is uitgerust met een volautomatisch airco-vultoestel. 
Onze medewerkers hebben een speciale opleiding genoten zodat we een grondige en snelle diagnose kunnen stellen van uw aircosysteem. Een airco in uw wagen doet meer dan alleen koelte geven,het is tevens een klimaatbeheersingssysteem dat in een ruimte, in dit geval de cabine en/of wagen, niet alleen de temperatuur maar ook de luchtvochtigheid en de luchtzuiverheid regelt.
Een airco kan in alle jaargetijden gebruikt worden, bij gebruik in de zomer is het aan te bevelen de recirculatiestand te kiezen om een maximale koeling te krijgen.
Bij gebruik van de airco in de winter kan men, tijdens regenachtig weer, beslagen ruiten voorkomen. 

Hoogtechnologisch uitlijn apparatuur

Problemen met wegligging? Laat dan uw vrachtwagen in onze atelier uitlijnen.
Uw vrachtwagen rijdt dan niet alleen een stuk veiliger, u bespaart bovendien brandstof en uw banden gaan langer mee. Een voertuig die goed uitgelijnd is, rijdt merkbaar een stuk prettiger en veiliger! 

Onze werkplaats te Roksem beschikt over hoogtechnologisch uitlijn apparatuur , waardoor de afstelling van uw assen heel nauwkeurig uitgevoerd kan worden.

Openingsuren van onze werkplaats:

maandag - vrijdag 08.00 tot 18.30
zaterdag van 08.00 tot 12.00
verder 24/24 dépannage en vervangvoertuig.
 
66cf654a-cdd2-4661-9a53-7cd41e0a83b3